• Korzystamy z lat doświadczeń, by dać Ci to, co najsmaczniejsze.

Produkty

Wyroby parzone

Parzone wyroby wędliniarskie to produkty idealne do spożywania na co dzień, najlepiej z kawałkiem świeżego chleba. Podstawą ich smaku jest łączenie rozdrobnionych mięs, często różnych rodzajów, a następnie poddawanie ich obróbce cieplnej. Uzyskane w ten sposób kompozycje charakteryzują się wyrazistym, swojskim smakiem, aromatem ziół oraz podatną na krojenie konsystencją.

W naszej ofercie wyrobów parzonych umieściliśmy kilka starannie dopracowanych produktów, po które wciąż wracają nasi stali klienci. Boczek Faszerowany, Golonka Prasowana i Rolada Wieprzowa to tylko niektóre spośród naszych propozycji, powstających w oparciu o wciąż udoskonalane w naszej pracy receptury. Każdego dnia cieszą unikatową, wyróżniającą się na rynku jakością, pozwalającą na co dzień cieszyć się lubianymi smakami.

Produkty z naszej oferty wyrobów parzonych powstają z najlepszego mięsa. Pracując nad ich recepturami, korzystamy z pozyskiwanego we własnym uboju surowca. Jego wysoka jakość, zestawiana z wyłącznie naturalnymi składnikami, gwarantuje wyśmienity efekt, zaspakajający najbardziej wyszukane preferencje smakowe. W produkcji działamy zgodnie z tradycją wędliniarską, nie używając żadnych sztucznych barwników, aromatów czy wypełniaczy. Naszym Klientom daje to pewność, że kupują pełnowartościowy i zdrowy produkt.

boczek faszerowany

Boczek faszerowany

  • wyrób wieprzowy, parzony
  • Do wyprodukowania 100g produktu użyto 125g surowca mięsnego.
  • Produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy.
  • Średnia waga sztuki 3,00 kg
  • Termin przydatności 7 dni
golonka firmowa

Golonka firmowa

  • wyrób wieprzowy, średnio rozdrobniony, parzony, osłonka wędliny jest niejadalna
  • Do wyprodukowania 100g produktu użyto 92g surowca mięsnego.
  • Produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy.
  • Średnia waga sztuki 1,20 kg
  • Termin przydatności 14 dni
golonka prasowana

Golonka prasowana

  • wyrób wieprzowy, parzony
  • Do wyprodukowania 100g produktu użyto 135g surowca mięsnego.
  • Produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy.
  • Średnia waga sztuki 1,50 kg
  • Termin przydatności 7 dni
mielonka

Mielonka

  • wyrób wieprzowy, średnio rozdrobniony, parzony, osłonka wędliny jest niejadalna
  • Do wyprodukowania 100g produktu użyto 86g surowca mięsnego.
  • Produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy.
  • Średnia waga sztuki 1,80 kg
  • Termin przydatności 14 dni
mielonka prasowana

Mielonka prasowana

  • wyrób wieprzowy, średnio rozdrobniony, parzony
  • Do wyprodukowania 100g produktu użyto 93g surowca mięsnego.
  • Produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy.
  • Średnia waga sztuki 1,50 kg
  • Termin przydatności 7 dni
rolada wieprzowa

Rolada wieprzowa

  • wyrób wieprzowy, parzony
  • Do wyprodukowania 100g produktu użyto 125g surowca mięsnego.
  • Produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy.
  • Średnia waga sztuki 3,00 kg
  • Termin przydatności 7 dni